Bezorgen in Nederland en België

Levering

Adcio carpets in- and outdoor kan veel producten in principe direct uit voorraad leveren. Leveringen binnen 3 á 5 werkdagen na order zijn dan gebruikelijk.
Indien uw product niet direct uit voorraad geleverd kan worden, wordt u via e-mail of telefonisch geïnformeerd.

Door welke dienst uw bestelling wordt geleverd is met name afhankelijk van de aard van de bestelling. Een coupon van 100×100 gekleurd kunstgras gaat via een andere logistieke stroom dan bijvoorbeeld een rol van 6 strekkende meter op 400 cm breed.

Globaal kennen we de volgende logistieke stromen:

  • bestellingen korter dan 100 cm via PostNL of eigen besteldienst
  • bestellingen korter dan 175 cm via PostNL, koeriersdienst GLS of eigen besteldienst
  • bestellingen langer dan 175 cm via koeriersdienst GLS of eigen besteldienst

Indien het in onze route planning past leveren wij dus met onze eigen besteldienst. Indien u wenst dat wij ook het leggen van bijvoorbeeld (buiten-) tapijt of kunstgras verzorgen is dat natuurlijk al automatisch zo.

WhatsApp Image 2016 11 27 at 19.13.44 400x400 - Bezorgen in Nederland en België

Overige vragen?

Neem dan contact met ons op via 06-23887633 of vul het onderstaande contactformulier in.

Verzendkosten

Onze producten hebben vaker een groter volume en/of gewicht dan gemiddelde pakketten die bijvoorbeeld door webshops via pakketdiensten worden verstuurd. Een coupon gekleurd kunstgras van 200×300 cm is al gauw een pakket van 200 cm lang en een gewicht van 15 kg. Het zal duidelijk zijn dat kosten van bezorgen hoger zijn en helaas zijn wij ook genoodzaakt deze (gedeeltelijk) in rekening te brengen.

Indien u via onze webshop producten bestelt kunt u bij het afronden van uw bestelling met uw postcode de verzendkosten berekenen. Uitgaande van lengte en gewicht van het bestelde berekent de webshop dan automatisch de verzendkosten. Door de keuze te activeren: verzenden of zelf ophalen in Moergestel kunt u het totaal bijwerken en weet u precies het te betalen bedrag van uw bestelling.

Globale verzendkosten (in Nederland):

01 tot 10 kg –> €   7,50
10 tot 30 kg –> € 25,00
30 tot 50 kg –> € 55,00
>50 kg –> € 67,50

Indien u een afwijkende maat wil bestellen, op verzoek specifiek geleverd wil hebben of indien u wenst dat wij ook het leggen of anderszins dienen te verzorgen zullen wij altijd een offerte opstellen met de bezorgkosten afzonderlijk gespecificeerd.