Buitenkleden Adcio Libelle Zomerweek 2018

De Libelle Zomerweek is een jaarlijks evenement dat door het blad Libelle uitgegeven wordt. Dit jaar was de Libelle zomerweek van 21 mei t/m 27 mei. Met het thema Disco Love was het evenement een groot (roze) glitterend feest. De treinen richting het Almeerderstrand zaten bomvol met vrouwen die een leuk dagje uit gingen om workshops te volgen, modeshows te bekijken, lekker te swingen bij een optreden of gewoon te struinen langs alle stands.

Buitenkleden zorgen voor extra sfeer

Ter aankleding van de Libelle zomerweek heeft Adcio diverse buitenkleden geleverd.  Met een roze touch en van diverse kwaliteiten. Omdat het evenement geheel buiten gehouden wordt en het Hollandse weer niet altijd mee zit, is het belangrijk dat de buiten vloerkleden tegen een stootje kunnen. De buitenkleden van Adcio zijn uitstekend geschikt: resistent tegen (regen)water, zout en zon. Daarnaast is er binnen het uitgebreide assortiment van Adcio altijd wel een patroon dat bij het thema past!

In totaal kwamen er op deze editie 82.000 vrouwen op de Libelle zomerweek af. Dat betekent: 164.000 voeten die over de buitenkleden heen lopen! Oftewel: de buitenkleden moeten zeer stevig zijn. Ook dat is geen probleem, de buitenkleden zijn allemaal slijtvast!

image003 e1528181522326 - Buitenkleden Adcio Libelle Zomerweek 2018
image002 e1528181582809 - Buitenkleden Adcio Libelle Zomerweek 2018
image004 e1528181546947 - Buitenkleden Adcio Libelle Zomerweek 2018

Groot assortiment buitenkleden

Adcio.nl heeft diverse patronen en kwaliteiten buitenkleden geleverd aan de Libelle Zomerweek. De luxe buitenkleden hebben een zachte uitstraling. Dit past zeer goed bij het evenement dat voornamelijk door vrouwen bezocht wordt. Het assortiment plastic buitenkleden is zeer breed bij Adcio. De diverse patronen en vele kleuren zorgen ervoor dat er diverse kleden bij het thema Disco Love passen. Als laatste heeft Adcio ook luxe graskleden geleverd. De felroze en rode varianten steelde echt de show!

Zelf buitenkleden kopen in Disco Love stijl?

Bekijk snel ons assortiment buitenkleden! Wat dacht u van onderstaande buitenkleden in de disco love stijl?