Filter

Enig resultaat

Buitenkleed met hoge korting

Wij streven er na om de mooiste, grootste en meest innovatieve collectie buitenkleden aan te bieden. Wij leveren buitenkleden direct aan de consument maar werken ook vaak samen met externe partijen. Denk bijvoorbeeld  aan het aanleggen van een regenboogpad bij het Centraal Museum in Utrecht, of het leveren van buitenkleden aan de Libelle Zomerweek. Dit zijn mooie samenwerkingen waarbij er of reststukken ontstaan of de buitenkleden slechts tijdelijk gebruikt worden.

Deze buitenkleden geven wij dan ook graag een 2e kans. Door de kleden met hoge korting aan te bieden krijgen ze hopelijk een tweede leven. Past helemaal binnen een circulaire economie!

Kwaliteit buitenkleden aanbiedingen

Misschien vraagt u zich af wat de kwaliteit van de buitenkleden die wij tegen een gereduceerd tarief aanbieden is. Ze zijn wellicht niet voor niets zo goedkoop? Wij garanderen dat de buitenkleden nog steeds dezelfde kwaliteit hebben als de niet-tweedekans producten. De buitenkleden hebben wel vaak minimale gebruikerssporen. Denk bijvoorbeeld aan een los draadje of een klein vlekje. Echter, dit is altijd erg minimaal en u zult hier geen echte hinder van ondervinden.