Groot buitenkleed

Het vinden van een buitenkleed is vrij gemakkelijk: zoek online voor buitenkleed en het resulteert in een groot aantal mogelijkheden om buitenkleden te kopen. Het vinden van een groot buitenkleed is echter iets uitdagender. Maar niet met het uitgebreide assortiment van Adcio!

Doordat wij de specialist zijn op het gebied van buitentapijt en buitenvloerkleden hebben wij diverse grote buitenkleden in onze collectie. Over het algemeen is de ruimte waar een buitenkleed neergelegd wordt, vele male groter dan de ruimte waar een vloerkleed voor bedoeld is. De standaard maten van vloerkleden zijn dan ook niet altijd geschikt voor de wensen van een kleed voor buiten. Daarom bestaat ons assortiment uit diverse grote buitenkleden bestaande uit verschillende patronen, kleuren en kwaliteten.

sfeer wit tapijt boven - Groot buitenkleed

Welke maat is het meest geschikt voor een buitenkleed?

Het is per situatie verschillend welke maat geschikt is voor een buitenkleed. Niet alleen de tuin of overkapping bepaald de maat maar ook uw voorkeur. Wij raden altijd aan om een groot buitenkleed te nemen. Het is het mooiste als het kleed onder het tuinmeubilair kan liggen. Zo zal uw buitenruimte een stuk groter lijken!

Extra groot buitenkleed: laat hem op maat maken

Bent u op zoek naar een echt groot buitenkleed? Kijk eens naar ons assortiment buitentapijt, badkamertapijt of gekleurd kunstgras (hoog- en laagpolig) en laat er dan een op maat maken! Door een buitenkleed op maat te laten maken weet u namelijk zeker dat het kleed de juiste afmetingen heeft. Een ander voordeel is dat u de randafwerking zelf kunt kiezen. Zo heeft u een buitenkleed dat helemaal aan uw wens voldoet!