Buitenkleed

Yellow Shutter Wedding Photography 2 - Buitenkleed

Luxe buitenkleed Green Label

De Luxe buitenkleden Green Label van Adcio zijn gemaakt van duurzaam gerecyclede frisdrank flessen (PET flessen). De buitenvloerkleden zijn uniek en zeer geschikt voor outdoor gebruik. Doordat er gebruik is gemaakt van gerecycled materiaal, zijn de buitenkleden ecologisch vriendeljk en passen ze helemaal binnen de wensen anno 2018!

De PET flessen zijn gerecycled zodat er een draad ontstaat dat geweven kan worden. Deze garen hebben de structuur van wol en voelen dan ook erg lekker zacht aan! Uiteindelijk worden de draden handgeweven in diverse patronen. De luxe buitenkleden zijn zeer geschikt voor buitengebruik maar zijn daarnaast ook geschikt als duurzaam tapijt in de badkamer of kinderkamer.

De belangrijkste kernmerken van dit luxe, weerbestendige buitenkleed zijn:

Duurzaam
Makkelijk schoon te maken met een lauw sopje
Milieuvriendelijk: helemaal gemaakt van gerecyclede PET flessen
Geproduceed met FAIR-Trade principes
Handgeweven in India
Resistent tegen UV straling / zonlicht

button bekijk hier alle luxe buitenkleden - Buitenkleed

WhatsApp Image 2018 04 21 at 12.28.29 500x500 - Buitenkleed

Plastic buitenkleed

Een grote collectie vloerkleden van plastic.  Het buitenkleed kan tegen regen en vocht en droogt weer snel op. Buitenkleden kunnen dan ook makkelijk een heel seizoen buiten liggen. Laten zich makkelijk oprollen of vouwen, zijn licht en laten zich ook eenvoudig meenemen. Ideaal voor uw balkon, tuin, camping, picknick.

Plastic buitenkleden zijn ideaal wanneer u kleur wilt aanbrengen in uw tuin, op uw balkon of dakterras. De patronen en kleuren van de kunststof vloerkleden zijn namelijk erg vrolijk!

Plastic vloerkleden zijn makkelijk schoon te maken met een sopje. Bovendien kunnen ze vaak aan twee zijden gebruikt worden. Hierdoor kunt u zelfs gedurende het seizoen nog wisselen van sfeer!

button bekijk hier alle plastic buitenkleden - Buitenkleed

Diamond groen 500x500 - Buitenkleed

Graskleed

Een uniek product van Adcio.nl is het graskleed. Zoals er van tapijt, vloerkleden gemaakt kunnen worden maken wij buitenkleden van trendy gekleurd kunstgras. Het gekleurde kunstgras wordt allereerst in de gewenste maat gesneden. Vervolgens wordt de rand afgewerkt met een luxe decoratieve afwerking. Het resultaat is een buitenkleed met de kwaliteiten van gekleurd kunstgras en de looks van een buitenkleed.

De randafwerking bestaat uit een weerbestendige antraciet kleurige band met een zichtbreedte van 5 cm. Een andere maat van de  is op aanvraag mogelijk. Zowel gras als band kunnen tegen alle weersomstandigheden. Outdoor kan het graskleed op elke ondergrond gebruikt worden. Door de perforatiegaten is het waterdoorlatend en wordt het ook niet “zompig”.

Het graskleed is ook geschikt voor gebruik in het interieur. Het wordt daarbij wel aangeraden om onder het graskleed, antislipvlies te verlijmen. Hierdoor krijgt het een stabiele ligging en bovendien voorkomt het antislipvlies krassen op bijvoorbeeld een houten vloer.

button bekijk hier alle graskleden - Buitenkleed

WhatsApp Image 2018 04 21 at 11.49.33 500x500 - Buitenkleed

Buitenkleed op maat gemaakt

Wilt u een buitenkleed dat helemaal naar uw wens gemaakt is? Dan kan Adcio daar bij ondersteunen. Type Capri is namelijk geschikt om op maat te maken!

Capri is gemaakt van polypropylene met een speciale buitenlaag waardoor het resistent is tegen zout, water en UV-licht. Daarnaast is het tapijt waterbestendig. Het water loopt niet door het buitenkleed maar zal snel verdampen. Het kleed is antislip en kan op maat gemaakt worden. Kies eerst voor een kleur binnen het type Capri die naar uw wens is. Daarnaast kiest u voor de maat en de randafwerking. Zo krijgt u echt een unieke uitstraling!

button neem contact met ons op voor de mogelijkheden - Buitenkleed

Badkamertapijt 1 1 500x300 - Buitenkleed

Buitenkleden zijn de manier om uw tuin helemaal af te maken. Of u nu een (dak)terras, balkon of een tuin heeft, een buitenvloerkleed zorgt altijd voor meer sfeer. Wilt u een buitenkleed kopen? Dan bent u bij Adcio aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment bestaande uit diverse patronen, kleuren, maten en prijscategorieën. Zo is er voor ieder wat wils.

Buitenkleed: een vloerkleed voor buiten

Wat is een buitenkleed eigenlijk? Een buitenkleed is, zoals de naam al aangeeft, een vloerkleed voor buiten. Tegenwoordig willen we steeds vaker binnen naar buiten halen (en andersom). Een buitenkleed geeft dat warme gevoel van binnen alleen is het weerbestendig!

Buitenkleden gemaakt van diverse materialen

Een buitenkleed kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Zo hebben wij buitenkleden in ons assortiment die van gerecycled plastic gemaakt zijn. Plastic is waterafstotend en makkelijk schoon te maken: een ideale basis voor de buitenkleden. Daarnaast hebben wij ook buitenvloerkleden in ons assortiment die gemaakt zijn van gerecylede PET flessen. Dit is een iets luxere variant die gegarandeerd langdurig meegaat. Daarnaast is het grote voordeel van dit type buitenkleed dat de buitenkleden lekker zacht aanvoelen.

Wat denkt u van een loper als buitenkleed? Of een buitenkleed met een oosters motief? Wellicht zoekt u wat rustigers en wilt u een buitenkleed dat nog jaren mee kan gaan. Dan zijn onze luxe buitenkleden zeker iets voor u! In rustige kleuren zorgen deze buitenvloerkleden altijd voor een sjieke en moderne uitstraling.

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een buitenkleed op maat te laten maken. Hierdoor heeft u 100% een buitenvloerkleed naar uw eigen wens. Met onze service en jarenlange kennis komen we zeker tot het juiste buitenkleed voor u. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.