Buitentapijt

Bij Adcio.nl bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment buitentapijt en buitenvloerkleden. In overleg met u kunnen we altijd het juiste buitentapijt aanbieden. Buitentapijt heeft toegevoegde waarde op uw balkon, uw boot, dakterras, serre, onder overkapping, galerij, etc.

Het buitentapijt kunt u het beste vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! In ons assortiment hebben wij verschillende type en kwaliteiten buiten vloerkleden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bekijk dan hier onze keuzehulp buitentapijt zodat u voor het juiste buitentapijt kiest!

Bekijk daarnaast hier het fotoalbum van door ons gerealiseerde projecten met buitentapijt.

Buitentapijt, buiten vloerkleed en gekleurd kunstgras in veel soorten.

Zoekt u dus naar grastapijt, sisal tapijt of vloerkleed, buiten vloerkleed, buitenkarpet, boottapijt, balkontapijt, kunstgras buitentapijt, vloerbedekking voor buiten, buitenvloerkleden, kleuren tapijt en kunstgras zoals grijs, oranje, bruin, brons, ecru, zandkleur, wit, rood, roze, blauw, zwart en groen tapijt voor buiten of uw balkon, maar ook gekleurd kunstgras dan bent u hier aan het juiste adres, bekijk hier de producten en prijzen!

Het buitentapijt heeft de looks van tapijt voor het interieur maar de eigenschappen van kunstgras. Bestand tegen alle weersomstandigheden en dus met vele toepassingen. Het buitentapijt is onder andere te gebruiken als:

  • buiten vloerkleed onder tuin- of loungeset.
  • buitentapijt of grastapijt op balkon en loggia. 
  • kindvriendelijk  tapijt op uw terras of in uw moderne tuin.   
  • warme en kleurrijke aankleding van uw bedrijf, showroom of beursstand.
  • opvallende loper bij de entree van uw bedrijf of evenement
  • antislip en decoratief tapijt op galerijen van appartement complexen
  • vloerbedekking in vochtige ruimten  

We onderscheiden twee typen buitentapijt: Wellness en Remix. De structuur van Remix is iets groffer en vaak iets meer gemeleerd.
Gekleurd kunstgras en de luxe outdoor karpetten hebben nagenoeg dezelfde technische eigenschappen als het buitentapijt maar zijn ruiger van structuur. De kunststof vloerkleden zijn van geweven draden. Veelal in prachtige soms oosterse dessins. 

Naast de standaardmaten die u via de webshop kan bestellen kunnen we het buitentapijt en gekleurde kunstgras ook op maat leveren. Informeert u naar de mogelijkheden.