Filter

Toont alle 11 resultaten

Bij Adcio.nl bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment buitentapijt. Het buitentapijt kunt u het beste vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! In overleg met u kunnen we altijd het juiste buitentapijt aanbieden.

Bij Adcio.nl onderscheiden we drie typen: Wellness, Remix en Teak. Welk type voor u geschikt is ligt volledig aan de toepassing waar u het buitentapijt voor wilt gebruiken. De structuur van Remix is iets groffer en vaak iets meer gemeleerd. Remix is beschikbaar in neutrale kleuren: antraciet, beige sisal, chocolade bruin, grijs gemeleerd en rood. Wellness heeft minder steken per 10 cm en is beschikbaar in antraciet, blauw, groen, oranje en rood.

Remix buitentapijt

Remix is een luxueus, gekleurd kunstgras dat zeer geschikt is voor uw outdoor zithoek, loungeruimte of voor bij het zwembad/whirlpool. Het is een laagpolig buitentapijt dat multi-inzetbaar is. Op maat te maken en beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

Wellness buitentapijt

Wellness is vergelijkbaar met remix buitentapijt maar heeft minder steken per 10 cm. Wellness is dan ook een prijsbewuste keuze wanneer u op zoek bent naar een laagpolig buitentapijt dat multi-inzetbaar is. Op maat te maken en beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

Teak buitentapijt

Teak buitentapijt is voor de liefhebbers die binnen echt naar buiten willen halen. Gebaseerd op een teak houten vloer is teak buitentapijt tot stand gekomen.