Buitentapijt

buitentapijt verscherpt cmprmzd 1 - Buitentapijt
buitentapijt_verscherpt_cmprmzd
MAAK EEN
BUITENKAMER

van je balkon, terras of overkapping

Buitentapijt Wellness

Gekleurd buitentapijt Wellness voor vele toepassingen en in diverse kleuren beschikbaar. Weerbestendig en decoratief. Ook voor vochtige ruimtes indoor. Levering in standaard maten, op maat of desgewenst door ons op locatie geplaatst.

Materiaal: grasvezel en polypropyleen
Lood en cadmium vrij
32 steken per 10 cm
1826 gram per m²
Grasvezel hoogte: 10 mm
Kleur: antraciet, blauw, groen, oranje, rood
Met 5 jaar garantie

Twijfelt u tussen gekleurd kunstgras en buitentapijt? Lees dan ons artikel: buitentapijt of gekleurd kunstgras: wat is de beste keuze?

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

IMG 20150530 WA0002 600x400 - Buitentapijt

Buitentapijt Remix

Buitentapijt Remix is een luxueus, gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen. Het is een laagpolig kunstgras dat multi-inzetbaar is. Trendy Grass Remix is te verkrijgen in verschillende mooie, gemêleerde kleuren.

Weerbestendig en decoratief. Ook geschikt voor vochtige ruimtes indoor. Levering in standaard maten, op maat of desgewenst door ons op locatie geplaatst.

Materiaal: grasvezel en polypropyleen
Lood en cadmium vrij
27 steken per 10 cm
2.320 gram per m²
Grasvezel hoogte: 10 mm
Kleur: antraciet, beige, bruin, grijs, rood

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

20190528 122824 600x384 - Buitentapijt

Buitentapijt Teak

Trendy Grass Teak is een kunstgras met een teaklook. Het is een laagpolig kunstgras speciaal ontworpen voor trendy, luxe en creatieve toepassingen. Ideaal om uw boot, balkon of dakterras van een echte indoor look te voorzien!

Materiaal: grasvezel en polyethyleen
Lood en cadmium vrij
33 steken per 10 cm
1.571 gram per m²
Grasvezel hoogte: 7.5 mm

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

buitentapijt teak verscherpt cmprmzd 1160x870 - Buitentapijt

Buitentapijt is als tapijt voor het interieur maar dan weerbestendig

Bij Adcio.nl bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment buitentapijt. Het buitentapijt kunt u het beste vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! In overleg met u kunnen we altijd het juiste buitentapijt aanbieden.

Buitentapijt in 3 typen

Bij Adcio.nl onderscheiden we drie typen: Wellness, Remix en Teak. Welk type voor u geschikt is ligt volledig aan de toepassing waar u het buitentapijt voor wilt gebruiken. De structuur van Remix is iets grover en meer gemêleerd dan de Wellness. Het is een luxueus, laagpolig gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen. Ook geschikt voor lichte sport toepassingen. Het is leverbaar in vijf verschillende gemêleerde kleuren: antraciet, beige sisal, chocolade bruin, grijs gemêleerd en rood. Buitentapijt Wellness is eveneens een laagpolig kunstgras met een luxe uitstraling. Het is multi inzetbaar en leverbaar in de kleuren: antraciet, blauw, groen, oranje en rood. Teak is kenmerkend door zijn houten vloer look. Teak buitentapijt wordt vaak op boten toegepast, maar kan ook prima op een balkon, terras of bij het zwembad.

Badkamertapijt als buitentapijt

Mocht u nog een extra optie willen voor een buitentapijt of vloerkleed? Het badkamertapijt van Adcio is ook zeer geschikt als buitentapijt. Het heeft een chique uitstraling en maakt uw terras of balkon helemaal af. Als vloerkleed kan het gefestonneerd of gebandeerd worden, zodat het netjes is afgewerkt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Elba header 300x117 - Buitentapijt    Capri header 300x117 - Buitentapijt

Buitentapijt voor een fijne buitenruimte

Buitenruimtes worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. Om een fijne buitenruimte te creëren zijn er diverse mogelijkheden. Het eerste waar u waarschijnlijk aan denkt is het aanschaffen van een tuinset, bloemen en planten. Echter, net als binnen, is de vloer erg belangrijk voor het bepalen van sfeer. Een buitentapijt zorgt ervoor dat de buitenruimte een verlengstuk is van het huis. Het geeft sfeer, comfort en een warme uitstraling.

Bent u niet op zoek naar een buitentapijt maar naar een vloerkleed voor buiten? Bekijk dan ons grote assortiment buitenkleden. Of kies uw favoriete buitentapijt en laat dit op de door u gewenste maat festonneren of banderen.

Twijfelt u tussen buitentapijt en gekleurd kunstgras? Lees dan ons artikel: buitentapijt of gekleurd kunstgras: wat is de beste keuze?