Buitentapijt

buitentapijt verscherpt cmprmzd 1 - Buitentapijt
buitentapijt_verscherpt_cmprmzd
MAAK EEN
BUITENKAMER

van je balkon, terras of overkapping

Buitentapijt Wellness

Gekleurd buitentapijt Wellness voor vele toepassingen en in diverse kleuren beschikbaar. Weerbestendig en decoratief. Ook voor vochtige ruimtes indoor. Levering in standaard maten, op maat of desgewenst door ons op locatie geplaatst.

Materiaal: grasvezel en polypropyleen
Lood en cadmium vrij
27 steken per 10 cm
1826 gram per m²
Grasvezel hoogte: 10 mm
Kleur: antraciet, blauw, groen, oranje, rood
Met 5 jaar garantie

Twijfelt u tussen gekleurd kunstgras en buitentapijt? Lees dan ons artikel: buitentapijt of gekleurd kunstgras: wat is de beste keuze?

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

IMG 20150530 WA0002 600x400 - Buitentapijt

Buitentapijt Remix

Buitentapijt Remix heeft meer steken per m2 dan Wellness. Daardoor is het een zwaarder buitentapijt. Weerbestendig en decoratief. Ook voor vochtige ruimtes indoor. Levering in standaard maten, op maat of desgewenst door ons op locatie geplaatst.

Materiaal: grasvezel en polypropyleen
Lood en cadmium vrij
32 steken per 10 cm
2.320 gram per m²
Grasvezel hoogte: 10 mm
Kleur: antraciet, beige, bruin, grijs, rood

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

20190528 122824 600x384 - Buitentapijt

Buitentapijt Teak

Trendy Grass Teak is een kunstgras met een teaklook. Het is een laagpolig kunstgras speciaal ontworpen voor trendy, luxe en creatieve toepassingen. Ideaal om uw boot, balkon of dakterras van een echte indoor look te voorzien!

Materiaal: grasvezel en polyethyleen
Lood en cadmium vrij
33 steken per 10 cm
1.571 gram per m²
Grasvezel hoogte: 7.5 mm

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

buitentapijt teak verscherpt cmprmzd 1160x870 - Buitentapijt

Buitentapijt is als tapijt voor het interieur maar dan weerbestendig

Bij Adcio.nl bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment buitentapijt. Het buitentapijt kunt u het beste vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! In overleg met u kunnen we altijd het juiste buitentapijt aanbieden.

Buitentapijt in 3 typen

Bij Adcio.nl onderscheiden we drie typen: Wellness, Remix en Teak. Welk type voor u geschikt is ligt volledig aan de toepassing waar u het buitentapijt voor wilt gebruiken. De structuur van Remix is iets groffer en vaak iets meer gemêleerd. Remix is beschikbaar in neutrale kleuren: antraciet, beige sisal, chocolade bruin, grijs gemêleerd en rood. Wellness heeft minder steken per 10 cm en is beschikbaar in antraciet, blauw, groen, oranje en rood. Teak is kenmerkend door zijn teak houten vloer look. Teak buitentapijt is vooral geschikt als u voor iets speciaals wilt kiezen!

Buitentapijt voor een fijne buitenruimte

Buitenruimtes worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. De buitenkamer ontstaat. Om een fijne buitenruimte te creëren zijn er diverse mogelijkheden. Het eerste waar u waarschijnlijk aan denkt is het aanschaffen van een tuinset, bloemen en planten. Echter, net als binnen, is de vloer erg belangrijk voor het bepalen van sfeer. Een buitentapijt zorgt ervoor dat de buitenruimte een verlengstuk is van het huis. Heeft u binnen bijvoorbeeld veel antraciete accessoires in huis? Kies dan eens voor een buitentapijt in de kleur antraciet. Heeft u juist veel hout tinten in huis? Kies dan voor Buitentapijt Remix Beige Sisal.

Bent u niet op zoek naar een buitentapijt maar naar een vloerkleed voor buiten? Bekijk dan ons grote assortiment buitenkleden.