Buitentapijt

buitentapijt verscherpt cmprmzd 1 - Buitentapijt
buitentapijt_verscherpt_cmprmzd
MAAK EEN
BUITENKAMER

van je balkon, terras of overkapping

Buitentapijt voor een fijne buitenruimte

Buitenruimtes worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. Om een fijne buitenruimte te creëren zijn er diverse mogelijkheden. Net als binnen, is de vloer erg belangrijk voor het bepalen van sfeer. Een buitentapijt zorgt ervoor dat de buitenruimte een verlengstuk is van het huis. Het geeft sfeer, comfort en een warme uitstraling.

Bent u niet op zoek naar een buitentapijt maar naar een vloerkleed voor buiten? Kies uw favoriete buitentapijt en laat dit op de door u gewenste maat festonneren of banderen.  Of bekijk dan ons assortiment buitenkleden.

Buitentapijt is als tapijt voor het interieur maar dan weerbestendig

Bij Adcio.nl bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment buitentapijt. Het buitentapijt kunt u het beste vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! In overleg met u kunnen we altijd het juiste buitentapijt aanbieden.

Buitentapijt in 3 typen

Bij Adcio.nl onderscheiden we drie typen buitentapijt: Wellness, Remix en Teak. Welk type voor u geschikt is ligt volledig aan de toepassing waar u het buitentapijt voor wilt gebruiken. De structuur van Remix is iets grover en meer gemêleerd dan de Wellness. Beide zijn een luxueus, laagpolig gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen. Ook geschikt voor lichte sport toepassingen. Remix is leverbaar in de gemêleerde kleuren: Antraciet, Sisal beige, Chocolade bruin, Grijs gemêleerd. Buitentapijt Wellness is  leverbaar in de kleuren: antraciet, blauw, groen, oranje en rood.

Teak is kenmerkend door zijn houten vloer look. Teak buitentapijt wordt vaak op boten toegepast, maar kan ook prima op een balkon, terras of bij het zwembad. Teak is verkrijgbaar in twee varianten Teak en Teak Pro.

Nieuwe collectie

Mocht u nog extra opties willen voor een buitentapijt of vloerkleed met een luxe uitstraling? We hebben Canvas Outdoor en Jabo Outdoor nieuw in onze collectie. Dit is buitentapijt met de luxe uitstraling van een binnen tapijt, maar dan weersbestendig. Om je buitenruimte zo veel mogelijk op je binnenruimte aan te laten sluiten.

Jabo Outdoor en het badkamertapijt van Adcio zijn vooral geschikt als buitenkleed op maat. Het heeft een chique uitstraling en maakt uw terras of balkon helemaal af. Als vloerkleed voor buiten kan het gefestonneerd of gebandeerd worden, zodat het netjes is afgewerkt. Jabo Outdoor wordt ook in Nederland geproduceerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Jabo Outdoor 2440 1 scaled 1 300x200 - Buitentapijt    Capri header 300x117 - Buitentapijt

Twijfelt u tussen buitentapijt en gekleurd kunstgras? Lees dan ons artikel: buitentapijt of gekleurd kunstgras: wat is de beste keuze?

Buitentapijt Wellness

Gekleurd buitentapijt Wellness voor vele toepassingen en in diverse kleuren beschikbaar. Weerbestendig en decoratief. Ook voor vochtige ruimtes indoor. Levering in standaard maten, op maat of desgewenst door ons op locatie geplaatst.

Materiaal: grasvezel en polypropyleen
Milieuvriendelijk: Lood en cadmium vrij en recyclebaar
32 steken per 10 cm
1826 gram per m²
Grasvezel hoogte: 10 mm
Kleur: antraciet, blauw, groen, oranje, rood

Rol/werkbreedte: 200 of 400 cm
In Nederland geproduceerd

Twijfelt u tussen gekleurd kunstgras en buitentapijt? Lees dan ons artikel: buitentapijt of gekleurd kunstgras: wat is de beste keuze?

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

IMG 20150530 WA0002 600x400 - Buitentapijt

Buitentapijt Remix

Buitentapijt Remix is een luxueus, gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen. Het is een laagpolig kunstgras dat multi-inzetbaar is. Trendy Grass Remix is te verkrijgen in verschillende mooie, gemêleerde kleuren.

Weerbestendig en decoratief. Ook geschikt voor vochtige ruimtes indoor. Levering in standaard maten, op maat of desgewenst door ons op locatie geplaatst.

Materiaal: grasvezel en polypropyleen
Milieuvriendelijk: Lood en cadmium vrij en recyclebaar.
27 steken per 10 cm
2.320 gram per m²
Grasvezel hoogte: 10 mm
Kleur: antraciet, beige, bruin, grijs, rood

Rol/werkbreedte: 200 of 400 cm

In Nederland geproduceerd

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

20190528 122824 600x384 - Buitentapijt
 • Teak Pro

  Vanaf 37.00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Buitentapijt Teak

Teak Classic is een kunstgras met een teaklook. Het is een laagpolig kunstgras speciaal ontworpen voor trendy, luxe en creatieve toepassingen. Ideaal om uw boot, balkon of dakterras van een echte indoor look te voorzien!

Materiaal: grasvezel en polyethyleen
Milieuvriendelijk, Lood en cadmium vrij, UV stabiel

33 steken per 10 cm
1.571 gram per m²
Poolhoogte: 7.5 mm

Rol/werkbreedte: 200 of 400 cm

Strepen lopen 16 cm uit elkaar

 

 Teak Pro is een kunstgras met een teaklook. Het is een laagpolig kunstgras speciaal ontworpen voor trendy, luxe en creatieve toepassingen. Ideaal om uw boot, balkon of dakterras van een echte indoor look te voorzien!

Materiaal: PE Monofilament gekroesd
Milieuvriendelijk, Lood en cadmium vrij, UV stabiel

19 steken per 10 cm
1.885 gram per m²
Poolhoogte: 10 mm

Rol/werkbreedte: 400 cm

Strepen lopen 10 cm uit elkaar

Teak Classic en Teak Pro worden beide in Nederland geproduceerd.

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

buitentapijt teak verscherpt cmprmzd 1160x870 - Buitentapijt

Canvas Outdoor

Canvas Outdoor is de nieuwste aanwinst in onze outdoor collectie. Wanneer u op zoek bent naar een elegant buitenkleed is dit een topproduct. Afwerking is naar wens mogelijk met band of festonrand.  Duurzaam en weerbestendig met antislip. UV-vast en resistent tegen chloor en  zout water. Ook geschikt voor vochtige ruimtes indoor, zoals badkamers, kelders, garages en wasruimtes. Denk ook eens aan het interieur van uw boot, caravan en/of voortent.  Levering in standaard maten via de webshop of informeer naar de mogelijkheden van op maat en de randafwerking.  Canvas outdoor is desgewenst door ons op locatie  te plaatsen.

Technische gegevens

 • 100% Econyl solutiondyed Polyamide
 • Poolhoogte ± 3,0 mm.
 • totale tapijt hoogte  ±5,0 mm
 • Maximale breedte basismateriaal is 400 cm. Met onze vochtbestendige zelfklevende lijmband kunnen niet of nauwelijks zichtbare naden gemaakt worden zodat bredere toepassingen ook mogelijk zijn.
 • Gewicht 1,900 g/m2.
 • Resistent tegen chloor, zout water en ultraviolet licht.
 • 5 jaar fabrieksgarantie.
 • In 5 kleuren beschikbaar: Light Beige, Beige, Dark Beige, Light Grey en Dark Grey
 • Rol/werkbreedte: 400 cm
 • Geproduceerd in Scandinavië

 

button gratis staal aanvragen - Buitentapijt

canvas sneeuw drie scaled 600x400 - Buitentapijt