Kunststof vloerkleed

Kunststof Vloerkleed - Green Label Adcio

Kunststof vloerkleed van Adcio is gemaakt  van gerecyclede PET flessen en is daardoor zeer duurzaam en ecologisch vriendelijk. Het materiaal is handgeweven met een luxe uitstraling en is lekker zacht aan de voetjes.

De kunststof vloerkleden zijn zeer geschikt voor buitengebruik maar zijn daarnaast ook geschikt als duurzaam tapijt in de badkamer of kinderkamer.  

Weet u niet welk soort buitentapijt het beste past in uw situatie? Bekijk dan hier onze keuzehulp. 

Wilt u meer informatie over het onderhoud van buitentapijt? Kijk dan hier.

 

Kunststof vloerkleden

De green label kunststof vloerkleden  van Adcio zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. De PET flessen zijn zodanig gerecycled dat er een super fijne Polyester Vezel ontstaan (P.E.T) die geweven kan worden. Deze duurzame vezel is bijna niet te onderscheiden van een wollen vezel, maar heeft daarnaast wel zeer veel voordelen waardoor het luxe buitentapijt ook buitenhuis gebruikt kan worden. De plastic vloerkleden kunt u het best vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig; Het kan tegen alle weersomstandigheden! De green label kunststof vloerkleden zijn handgeweven in India. Doordat deze luxe kunststof vloerkleden handgeweven zijn is het karakter zeer uniek en is dus ieder buitentapijt uniek.  

De belangrijkste kernmerken van dit luxe, weerbestendige gerecyclede buitentapijt zijn:

  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mileuvriendelijk - helemaal gemaakt van gerecyclede PET flessen
  • Geproduceed met FAIR-Trade principes
  • Handgeweven in India
  • Resistent tegen UV straling / zonlicht

Luxe buitentapijt

De polyester vezel maakt de luxe kunststof vloerkleden  zeer geschikt voor buitenhuis gebruik. Het water stroomt langzaam door de kunstof vloerkleden heen. Daarnaast kan schoonmaken van dit luxe buitentapijt eenvoudig met behulp van water. Door de structuur is dit luxe gerecyclede kunstof vloerkleed zeer geschikt voor de badkamer of in de kinderkamer. Of wat dacht u van een picknick of op u balkon? Een belangrijk kenmerk is dat het green label gerecyclede buitentapijt resistent is tegen UV straling en het daardoor zeer geschikt is als buitentapijt