Plastic buitentapijt

Een grote collectie tapijten van kunststof.  Een kunststof vloerkleed kan tegen regen en vocht en droogt weer snel op. Plastic vloerkleden kunnen dan ook makkelijk een heel seizoen buiten liggen. Laten zich makkelijk oprollen of vouwen, zijn licht en laten zich dan ook eenvoudig meenemen. 

In vele kleuren, dessins en in allerlei maten te verkrijgen. Een plastic vloerkleed is ideaal voor het buitenleven maar kent ook voor binnen vele toepassingen.

Wilt u meer informatie over het onderhoud van buitentapijt? Kijk dan hier.

Bent u op zoek naar een iets luxer buitentapijt? Bekijk dan onze collectie Green Label Buitentapijten! Of bekijk hier onze keuzehulp voor informatie over alle buitentapijten. 

 

Toepassingen plastic buitentapijt

Bekijk onderstaande toepassingen van kunststof buitentapijten en verbaas je over de mogelijkheden:

  • Voor op het strand. Lichtgewicht eenvoudig mee te nemen. Uit rollen en de zon doet de rest. Diverse kleine maten plastic vloerkleden groot genoeg voor één of meerdere personen. 
  • Voor op de camping. In de voortent op de ligweide of in tent of caravan. Er is altijd wel een maat die past. Met een plastic vloerkleed bescherm je bijvoorbeeld ook je tentzeil. Ook kan het op de camping fungeren als schoonloopmat zodat je niet te veel zand mee naar binnen sjouwt. 
  • Als plastic tuinkleed: in de tuin uitrollen op het gazon en relaxen maar!Ook handig voor een picknick of met zijn vrolijke uitstraling ook te gebruiken als speelkleed voor de kinderen. 
  • Onder de loungehoek op het terras, balkon of onder de overkapping. Is decoratief en comfortabel. Met een plastic vloerkleed voelt het allemaal toch net iets warmer aan. je creëert er eenvoudig een gezellig plekje mee. 
  • Op het balkon. Is de vloer van uw balkon ook zo grijs en grauw? Met een plastic vloerkleed  brengt u er makkelijk kleur aan en is nog behaaglijk aan de blote voeten ook!
  • Binnenshuis te gebruiken in speelruimte of in de badkamer. Is immers vochtbestendig. De kinderkamer wordt er eenvoudig mee opgefleurd en maakt een harde vloer veel behaaglijker.

Kunststof vloerkleden zijn makkelijk schoon te maken met een sopje. Bovendien kunnen ze vaak aan twee zijden gebruikt worden.

Gerecycled plastic materiaal

We importeren uit verre landen als Inda en Afrika o.a.Ivoor kust. Hoewel we dat niet altijd kunnen garanderen streven we er naar om alleen vloerkleden in te kopen die tegen een eerlijke prijs, ambachtelijk geproduceerd worden onder goede omstandigheden. Bekijk  de foto's van de werkplaatsen en productie methoden.
Productie is van gerecycled plastic materiaal. Door de vaak ambachtelijke productie zijn niet alle plastic vloerkleden vrij van kleine (weef-) foutjes, Echter vallen deze door de structuur vaak niet op. 

Door het transport en de opslag zijn sommige vloerkleden lange tijd opgevouwen geweest waardoor ze na het uitpakken niet meteen vlak gaan liggen. Ze moeten even "bekomen" maar na verloop van tijd gaan de vouwen er van zelf uit.  Mocht dit niet snel genoeg gaan kun je het met een strijkijzer op lage temperatuur voorzichtig strijken. Let wel: het blijft kunststof , dus lage temperatuur gebruiken!

Extreme weersinvloeden zoals harde wind, regen hoge tempraturen en fel zonlicht kan de levensduur van uw buitenvloerkleed verkorten.

Van de kunststof vloerkleden, plastic matten, versturen wij geen kleurstaaltjes.  

Bekijk het fotoalbum  met enkele sfeer foto's van de kunststof vloerkleden

Bent u op zoek naar een iets luxer buitentapijt? Bekijk dan onze collectie Green Label Buitentapijten!