Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras is als tapijt voor het interieur maar dan weerbestendig

Bij Adcio.nl bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment gekleurd kunstgras. Het gekleurd kunstgras kunt u het beste vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! In overleg met u kunnen we altijd het juiste buitentapijt aanbieden.

Gekleurd kunstgras in 2 typen

Bij Adcio.nl onderscheiden we twee typen: Trendy Grass en Invention. Welk type voor u geschikt is ligt volledig aan de toepassing waar u het gekleurd kunstgras voor wilt gebruiken. Trendy is een luxueus hoogpolig gekleurd kunstgras en beschikbaar in multipele kleuren: antraciet, beige/gold, bruin, grijs, lichtgrijs, lime, paars, roze, turquoise en zwart. Invention is ons laagpolige kunstgras, dit wordt vaak gebruikt voor voor sport en spel activiteiten, maar door het comfortabele karakter en de mooie heldere kleuren, ook zeer geschikt als buitentapijt of -kleed. Kunstgras Invention is beschikbaar in de volgende kleuren: blauw, geel, groen, rood, roze, oranje, zwart en wit.

Gekleurd kunstgras voor een fijne buitenruimte

Buitenruimtes worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. De buitenkamer ontstaat. Om een fijne buitenruimte te creëren zijn er diverse mogelijkheden. Het eerste waar u waarschijnlijk aan denkt is het aanschaffen van een mooie tuinset, bloemen en planten. Echter, net als binnen, is de vloer erg belangrijk voor het bepalen van sfeer. Gekleurd kunstgras zorgt ervoor dat de buitenruimte een verlengstuk is van het huis. Heeft u binnen bijvoorbeeld veel antraciete accessoires in huis? Kies dan eens voor een buitentapijt in de kleur antraciet.

Bent u niet op zoek naar een buitentapijt maar naar een vloerkleed voor buiten? Bekijk dan ons grote assortiment buitenkleden. Of laat een buitenkleed op maat maken van het gekleurde kunstgras!

gekleurd grasV2 - Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras Trendy

Trendy Grass is een luxueus gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen. Het is een hoogpolig kunstgras met een mooie uitstraling en zeer zacht aanvoelend. Trendy Grass is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Materiaal: Grasvezel polyethyleen / Kroesvezel polypropyleen
Garenkwaliteit: Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
Grasvezel hoogte: 21 mm
Steken per 10 cm: 15 steken
Gewicht: 2107 gram per m²

Twijfelt u tussen gekleurd kunstgras en buitentapijt? Lees dan ons artikel: buitentapijt of gekleurd kunstgras: wat is de beste keuze?

gekleurd kunstgras trendy verscherpt cmprmzd 600x400 - Gekleurd kunstgras

Gekleurd Kunstgras Invention

Deze variant is gemaakt van een sterke monofylamente kunstgrasvezel. Dit soort kunstgras is vooral geschikt voor sport en spel activiteiten. Deze variant hebben wij in zes verschillende kleuren.

Invention is onderhoudsvriendelijk en wordt voor sport en speltoepassingen met 8 kilogram kwartszand per vierkante meter bezand. Door de krulvezel (frisé) blijft het zand goed in de mat.

Totaal zijn er 6 kleuren. Invention rood wordt ook veelvuldig toegepast als rode loper.

button gratis staal aanvragen - Gekleurd kunstgras