Gekleurd kunstgras

gekleurd grasV2 - Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras Trendy

Trendy Grass is een luxueus gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen. Het is een hoogpolig kunstgras met een mooie uitstraling en zeer zacht aanvoelend. Trendy Grass is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Materiaal: Grasvezel polyethyleen / Kroesvezel polypropyleen
Garenkwaliteit: Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
Grasvezel hoogte: 21 mm
Steken per 10 cm: 15 steken
Gewicht: 2107 gram per m²

Twijfelt u tussen gekleurd kunstgras en buitentapijt? Lees dan ons artikel: buitentapijt of gekleurd kunstgras: wat is de beste keuze?

gekleurd kunstgras trendy verscherpt cmprmzd 600x400 - Gekleurd kunstgras

Gekleurd Kunstgras Style

Style is de voordelige variant van het Trendy gekleurde gras en is slechts in twee kleuren beschikbaar. Het is een hoogpolig kunstgras dat zeer zacht aanvoelt. Style heeft een mooie uitstraling door het warrige effect. Dit kunstgras is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en donkergrijs.

Style is minder hoog en minder dicht dan het Trendy gekleurde kunstgras.

Materiaal: Grasvezel polyethyleen/ Kroesvezel polyethyleen
Garenkwaliteit: lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
Grasvezel hoogte: 15 mm
Steken per 10 cm: 14 steken
Gewicht: 1571 gram per m²
Kleuren: Gemeleerd grijs en antraciet

button gratis staal aanvragen - Gekleurd kunstgras

Gekleurd Kunstgras Trendy Laagpolig

Gekleurd kunstgras Trendy laagpolig is de laagpolige variant van het Trendy gekleurde gras en is slechts in twee kleuren beschikbaar. Het is een laagpolig kunstgras dat zeer zacht aanvoelt. Daarnaast heeft een mooie uitstraling door het warrige effect. Dit gekleurde kunstgras is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en donkergrijs.

Materiaal: Grasvezel polyethyleen/ Kroesvezel polyethyleen
Garenkwaliteit: lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
Kleuren: Gemeleerd grijs en antraciet

button gratis staal aanvragen - Gekleurd kunstgras

Gekleurd Kunstgras Invention

Deze variant is gemaakt van een sterke monofylamente kunstgrasvezel. Dit soort kunstgras is vooral geschikt voor sport en spel activiteiten. Deze variant hebben wij in zes verschillende kleuren.

Invention is onderhoudsvriendelijk en wordt voor sport en speltoepassingen met 8 kilogram kwartszand per vierkante meter bezand. Door de krulvezel (frisé) blijft het zand goed in de mat.

Totaal zijn er 6 kleuren. Invention rood wordt ook veelvuldig toegepast als rode loper.

button gratis staal aanvragen - Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras is als tapijt voor het interieur maar dan weerbestendig

Bij Adcio.nl bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment gekleurd kunstgras. Het gekleurd kunstgras kunt u het beste vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig. Het kan tegen alle weersomstandigheden! In overleg met u kunnen we altijd het juiste buitentapijt aanbieden.

Gekleurd kunstgras in 3 typen

Bij Adcio.nl onderscheiden we drie typen: Trendy, Style en Invention. Welk type voor u geschikt is ligt volledig aan de toepassing waar u het gekleurd kunstgras voor wilt gebruiken. Trendy is een luxueus gekleurd kunstgras en beschikbaar in multipele kleuren: antraciet, beige, bruin, grijs, lichtgrijs, lime, paars, roze, turquoise en zwart. Style is de voordelige variant van Trendy en heeft minder steken per 10 cm en is beschikbaar in twee kleuren: antraciet en gemêleerd grijs.  Invention is vooral geschikt voor sport en spel activiteiten en is beschikbaar in zes kleuren: blauw, geel, groen, rood, zwart en wit.

Gekleurd kunstgras voor een fijne buitenruimte

Buitenruimtes worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. De buitenkamer ontstaat. Om een fijne buitenruimte te creëren zijn er diverse mogelijkheden. Het eerste waar u waarschijnlijk aan denkt is het aanschaffen van een tuinset, bloemen en planten. Echter, net als binnen, is de vloer erg belangrijk voor het bepalen van sfeer. Gekleurd kunstgras zorgt ervoor dat de buitenruimte een verlengstuk is van het huis. Heeft u binnen bijvoorbeeld veel antraciete accessoires in huis? Kies dan eens voor een buitentapijt in de kleur antraciet.

Bent u niet op zoek naar een buitentapijt maar naar een vloerkleed voor buiten? Bekijk dan ons grote assortiment buitenkleden.