Kunststof vloerkleed Green Label Adcio 14 - Multi

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,00

* Verplichte velden

€ 89,00
 

Duurzaam
Makkelijk schoon te maken
Geproduceed met FAIR-Trade principes
Aangegeven prijs is voor de maat 90 x 150

Vele toepassingen: horeca, recreatie en winkels, scholen en kinderdagopvang, sportclubs (kantines), standbouw en etalage, balkon & loggia, daktuin- en terras, serre & overkappingen.

dp44 green label buitentapijt multi 1

Meer afbeeldingen

 

Kunststof vloerkleed Multi

De green label kunststof vloerkleden van Adcio zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. De PET flessen zijn zodanig gereycled dat er een super fijne Polyester Vezel ontstaan (P.E.T) die geweven kan worden. Deze duurzame vezel is bijna niet te onderscheiden van een wolle vezel, maar heeft daarnaast wel zeer veel voordelen. Het milieuvriendeljke buitentapijt kunt u het best vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig; Het kan tegen alle weersomstandigheden! De green label milieuvriendeljke buitentapijten zijn handgeweven in India en ieder buitentapijt is dan ook uniek.  

De belangrijkste kernmerken van dit luxe, weerbestendige kunststof vloerkleedzijn:

  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Milieuvriendelijk - helemaal gemaakt van gerecyclede PET flessen
  • Geproduceed met FAIR-Trade principes
  • Handgeweven in India
  • Resistent tegen UV straling / zonlicht

Weerbestendig, milieuvriendeljke buitentapijt

Door de polyester vezel is zijn de luxe buitentapijten zeer geschikt voor buitenhuis gebruik. Het water stroomt langzaam door het kunststof buitentapijt heen. Daarnaast kan schoonmaken van dit mileuvriendlijke buitentapijt eenvoudig met behulp van water. Door de structuur is dit luxe gerecyclede buitentapijt zeer geschikt voor de badkamer of in de kinderkamer. Of wat dacht u van een picknick of op u balkon? Een belangrijk kenmerk is dat het green label gerecyclede buitentapijt resistent is tegen UV straling en het daardoor zeer geschikt is als buitentapijt.