Green label Adcio - Geel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,00

* Verplichte velden

€ 89,00
 

Duurzaam
Makkelijk schoon te maken
Geproduceed met FAIR-Trade principes
Meerdere maten beschikbaar!
Aangegeven prijs is voor de maat 90 x 150.

Vele toepassingen: horeca, recreatie en winkels, scholen en kinderdagopvang, sportclubs (kantines), standbouw en etalage, balkon & loggia, daktuin- en terras, serre & overkappingen.

dp10 geel 2

Meer afbeeldingen

 

Luxe Gerecycled Buitentapijt geel

De green label gereyclede buitentapijten van Adcio zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. De PET flessen zijn zodanig gereycled dat er een super fijne Polyester Vezel ontstaan (P.E.T) die geweven kan worden. Deze duurzame vezel is bijna niet te onderscheiden van een wolle vezel, maar heeft daarnaast wel zeer veel voordelen. Het mileuvriendeljke buitentapijt kunt u het best vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig; Het kan tegen alle weersomstandigheden! De green label mileuvriendelijke buitentapijten zijn handgeweven in India en ieder buitentapijt is dan ook uniek.  

De belangrijkste kernmerken van dit luxe, weerbestendige gereyclede buitentapijt zijn:

  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mileuvriendelijk - helemaal gemaakt van gerecyclede PET flessen
  • Geproduceed met FAIR-Trade principes
  • Handgeweven in India
  • Resistent tegen UV straling / zonlicht

Weerbestendig, mileuvriendelijke buitentapijt

Door de polyester vezel is zijn de luxe gerecyclede buitentapijten zeer geschikt voor buitenhuis gebruik. Het water stroomt langzaam door het weerbestendige buitentapijt heen. Daarnaast kan schoonmaken van dit mileuvriendlijke buitentapijt eenvoudig met behulp van water. Door de structuur is dit luxe gerecyclede buitentapijt zeer geschikt voor de badkamer of in de kinderkamer. Of wat dacht u van een picknick of op u balkon? Een belangrijk kenmerk is dat het green label gerecyclede buitentapijt resistent is tegen UV straling en het daardoor zeer geschikt is als buitentapijt.