Indoor

Een goed interieur zorgt voor een echt thuisgevoel. Daarom heeft Adcio een ruim assortiment aan indoor producten: tapijt, vloerkleden en woonaccessoires.

Tapijt

Bij Adcio hebben we een ruim assortiment tapijten. Wilt u uw interieur voorzien van een vloerbedekking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Adcio heeft een ruim assortiment Van Besouw en Desso Bonaparte. De tapijten zijn helemaal naar uw wens te maken. Leveren vanaf de rol maar er zijn ook coupons beschikbaar. Eventueel verzorgen wij ook het aanleggen van tapijt.

Wij begrijpen dat het maken van een keuze in het grote assortiment van Adcio niet altijd even makkelijk is. Om uw keuze gemakkelijker te maken kunt u voor bijna alle op maat te maken een staaltje aanvragen Zo kunt u het product voelen, de kwaliteit beoordelen en zien of de kleur naar wens is. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Vloerkleden

Adcio heeft een ruim assortiment vloerkleden. Deze vloerkleden zijn helemaal naar wens te maken. Eerst kiest  het type tapijt en de maat. Daarna kiest u voor de type randafwerking. Daarnaast heeft Adcio verschillende (standaard maten) vloerkleden met hoge kortingen. Deze kunt u bij onze SALE pagina vinden.

Woonaccessoires

Diverse woonaccessoires bij Adcio: siergras, gebreide kussens en poefs. Siergras zorgt voor een groene oase in huis/tuin zonder dat uw onderhoud hoeft te plegen. Tevens zeer hoge kortingen op de gebreide producten.