Kunstgras laten aanleggen

Wilt u kunstgras laten leggen? Kunstgras is de ideale oplossing voor mensen die een mooie tuin willen die weinig onderhoud nodig heeft. Het kunstgras voor een tuin wordt vaak zorgvuldig gekozen. Hoogte van de pool en pooldichtheid zijn belangrijke aspecten. Ook blijken er ineens vele kleuren groen te zijn. Voor het buitentapijt is de kleur eveneens zeer bepalend: welke kleur past bij het meubilair en de kussens en ook de match met de vloer binnen is belangrijk.

Kunstgras laten leggen? Voorkom “verrassingen”

Er wordt zo een weloverwogen beslissing genomen over materialen die relatief gezien niet goedkoop zijn. Het is dan ook jammer om er onervaren mee aan de slag te gaan. Hoewel je met enige handigheid een eind komt zijn er toch nog vaak “verrassingen”. Wat te denken van:

  • Is de bedding stabiel en is de hoogte wel goed ten opzichte van de omgeving.
  • Heb ik wel goed gemeten: te weinig materiaal is vervelend maar teveel is ook geldverspilling.
  • Ligt de vleug wel goed?
  • Hoe moet ik het buitentapijt op mijn balkon of dakterras borgen tegen de wind?
  • Hoe dicht moeten twee banen tegen elkaar liggen om een onzichtbare naad te maken?

Kunstgras laten leggen door Adcio

Voor het beste en meest duurzame resultaat adviseren we u daarom om uw kunstgras niet zelf te leggen, maar het te laten leggen door de professionals van Adcio. Het team van specialisten van Adcio dat dagelijks met kunstgras en buitentapijt aan de gang is, heeft meteen antwoord op bovenstaande vragen. Bijna op de automatische piloot worden alle mogelijke situaties ingevuld bij het laten leggen van kunstgras. Natuurlijk heeft dit ook een prijskaartje maar het zal u alleszins meevallen. Dus wilt u kunstgras laten leggen? Laat u hier dan vrijblijvend over informeren voor het beste en mooiste resultaat.

Een vakkundig aangelegde tuin of mooi balkon of dakterras geeft jarenlang plezier!