Kunstgras voor standbouw en showroom

Met zowel natuurgetrouw als gekleurd kunstgras is het steeds weer mogelijk een verrassende sfeer te creëren die bij standbouw en showrooms erg belangrijk is. Kunstgras kan daarbij een handige tool zijn. Wat te denken van natuurgetrouw kunstgras bij de presentatie van dakkapellen, kozijnen en andere bouwmaterialen.

Natuurlijke omgeving

Met groen kunstgras kan voor natuur gerelateerde producten zoals zuivel en biologische artikelen een groene natuurlijke omgeving worden gecreëerd. Onze grasmeubelen en poefs en kussens van kunstgras, geven eveneens een “groene sfeer”. De grasmeubelen zijn ook te huur, informeert u naar de mogelijkheden.

Gekleurd kunstgras

Het gekleurd kunstgras heeft een moderne look en feel.  Er zijn vele kleuren beschikbaar! Wellicht ook uw huiskleur! Wat te denken van gekleurd kunstgras in uw huiskleur  als “eilandje” onder uw showmodellen, bijvoorbeeld bij auto’s.

Wanden van gras

Met gekleurd kunstgras kunnen wanden worden gestoffeerd. Belichting met spotlights geeft een mooie schittering. Wij stofferen eventueel uw interieur of meubels ook op locatie en kunnen op maat leveren. In overleg met u, voeren wij het voor u uit.