Kunstgras

kunstgras verscherpt cmprmzd 2 1 - Kunstgras
kunstgras_verscherpt_cmprmzd - 2
WAT GROEN WEL
NIET KAN DOEN

Natuurgetrouw Kunstgras

Voor mensen die willen genieten van hun tuin in plaats van er in werken, is er natuurlijk kunstgras. Het gras dat niet groeit, geen water nodig heeft en altijd groener is dan bij de buren.

U kunt 3 typen natuurgetrouw kunstgras in verschillende prijsklassen direct online bestellen. Onze totale collectie kunstgras met een natuurlijke uitstraling bestaat zeker wel uit 20 varianten in allerlei kleuren en poolhoogten. Ook de dichtheid kan variëren. Laat u door ons adviseren!

20130531 165143 600x300 - Kunstgras

Kunstgras met brandveiligheids­certificaat

In diverse (openbare) ruimtes worden hoge eisen gesteld aan veiligheid. Kiest u voor kunstgras met een brandveiligheids certificaat dan weet u zeker dat het met de veiligheid wel goed zit!

Dit type kunstgras is getest op brand en waarbij op basis van die test een certificaat BfLS1 kan worden gelegd.

brandveiligheids­certificaat verscherpt cmprmzd - Kunstgras

Kunstgras voor sport en spel

Kunstgras is al niet meer weg te denken uit de sportwereld. Zo heeft elke sport wel kunstgras met zijn eigen specifieke kenmerken. Één eigenschap heeft dit kunstgras wel gemeen: makkelijk in onderhoud!

Adcio heeft diverse types kunstgras voor sport en spel in het assortiment. Kunt u niet kiezen? Vraag dan vrijblijvend om advies!

Meer informatie over kunstgras voor sport en spel? Bekijk onze inspiratie pagina.

DSC05483 600x750 - Kunstgras

Kunstgras is gras dat altijd groen is

Voor mensen die willen genieten van hun tuin in plaats van er in werken, is er natuurgetrouw kunstgras. Het gras dat niet groeit, geen water nodig heeft en altijd groener is dan bij de buren.

In onze webshop vind u 3 typen kunstgras in verschillende prijsklassen. Onze totale collectie kunstgras met een natuurlijke uitstraling bestaat zeker wel uit 20 varianten in allerlei kleuren en poolhoogten. Ook de dichtheid kan variëren. Laat u door ons adviseren!

Waarom kiezen voor kunstgras?

  • U bent op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vervanging van gras met een zeer natuurlijke uitstraling.
  • In of in de buurt van uw tuin staan bomen of andere bouwwerken die zorgen voor schaduw. Bovendien ontrekken de bomen veel vocht onder uw gazon vandaan. Doordat het gazon lang nat blijft en geen of weinig zonlicht krijgt ontstaat er veel mos en is het moeilijk om het gras in goede conditie te houden.
  • Door werk of fysieke klachten komt u niet toe aan onderhoud van uw gazon. Het maaien, mesten, verticuteren en onkruid bestrijden is voor u een last en hoewel het onderhoud met enige regelmaat dient plaats te vinden, komt u er niet (tijdig) aan toe.
  • Uw gazon wordt intensief gebruikt door spelende kinderen maar ook huisdieren kunnen een belasting zijn voor uw grasmat.
  • Bij het ontwerp van uw tuin heeft u onderschat dat bijvoorbeeld borders en tegels ook noodzaken tot kantjes knippen.

Herkent u een van bovenstaande situaties? Dan bent u mogelijk aan kunstgras met een natuurlijke uitstraling toe.

Adcio staat voor: natuurgetrouw kunstgras van een topkwaliteit vezel.

  • Lood en cadmiumvrij en dus gegarandeerd kind-, dier-, en milieuvriendelijk.
  • UV-stabiliteit en solide backing voor jarenlang plezier.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Eventueel professioneel door ons geïnstalleerd.
  • Grote diversiteit in gras, kleur, hoogte, etc.

Verschillende typen kunstgras

Via onze webshop kunt u diverse typen kunstgras met een natuurlijke uitstraling bestellen. Deze kunnen we ook altijd op maat leveren en de drie aangegeven soorten zijn slechts een beperkt gedeelte van de typen en kwaliteiten kunstgras die wij kunnen leveren.

Zo hebben wij speciaal gras voor: