Grass wall

Grass wall tuin afscheiding of schutting 

Wilt u ook eens iets anders dan een standaard coniferen tuin afscheiding? Of misschien wilt u een groene oase creeren in huis.  Met de Eazy-Grass-Wall realiseert u een robuust en onderhoudsvriendelijke tuin afscheiding of schutting. 

  • Eazy-Grass-Wall

    Eazy-Grass-Wall

    Afscheiding met verzinkt staal en kunstgras Afm. 185x185x10
    € 599,00
    Eazy-Grass-Wall
 

Tuinafscheiding 

Met de Eazy-Grass-Wall realiseert u een robuust en onderhoudsvriendelijke afscheiding of schutting. Het verzinkte frame wordt gedragen door twee staanders van 250 cm die met grondankers ongeveer 60cm in de grond worden geplaatst. Hiervoor is geen fundering noodzakelijk. De afzonderlijke frames van 185x185 zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen In het frame wordt een constructie met kunstgras geplaatst dat sterk geluiddempend werkt voor veel privacy. Leverbaar in natuurgetrouw groen of in 14 kleuren. In rustige tinten of eventueel ook opvallend trendy.

 

Natuurlijke roomdivider 

De grass wall kan ook binnenhuis zorgen voor een mooie natuurlijke roomdivider. Met deze natuurlijke roomdivider heeft u direct een groene oase in huis, die volledig onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast werkt het geluiddempend en kan het dus zeer geschikt zijn voor bedrijfspanden.