Kunstgras voor verkoopstyling

                       Kunstgras verkoopstyling

Kunstgras als toepassing op de woningmarkt 

Met verkoopstyling wordt een huis aantrekkelijker gemaakt voor potentiële kopers. Verkoopstyling zien we zowel bij nieuwbouw projecten als bij verkoop van bestaande huizen.

Nieuwbouw projecten

Bij nieuwbouw projecten worden modelwoningen volledig ingericht. Behalve het interieur kan daarbij ook de tuin worden aangepakt. Kunstgras is daarbij een prima toepassing.

Modelwoningen worden voor langere perioden ingericht. Met kunstgras in de tuin is de woning helemaal “af”. Het kunstgras wordt eenmalig geplaatst en behoeft zolang de modelwoning dienst doet, geen onderhoud. Is wel net zo makkelijk voor verkopende partijen als projectontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars.

Bekijk het fotoalbum  met foto's van kunstgras toegepast bij modelwoningen in het nieuwproject Strijp Eindhoven.

Bestaande woningen

Zeker bij langere tijd te koop staande woningen en langere leegstand, is de tuin soms minder fraai. Het totaal van een potentiële koper van de woning wordt zo mogelijk negatief beïnvloedt. Door het minder fraaie “gazon” te vervangen door kunstgras krijgt het geheel toch een andere uitstraling.

Zie hier foto's van een tuin van een te koop staande woning vóór en na het aanbrengen van kunstgras in de tuin. De woning stond een jaar te koop en was na het aanbrengen van kunstgras binnen 3 maanden verkocht!

Kostenplaatje verkoopstyling met kunstgras

Omdat het budget bij verkoopstyling vaak beperkt is en de focus ligt op een goede indruk op kortere termijn van maximaal 1 á 2 jaar wordt gekozen voor relatief goedkoper kunstgras met wel de goede uitstraling en “eenvoudige” aanleg.
De investering kan zo laag blijven: circa € 25 á € 30/m2.

Een investering die zich zeker uitbetaald!!

Behalve bij het stylen van tuinen kan (gekleurd) kunstgras ook toegepast worden op balkons, dakterrassen en loggia’s. Deze zien er met kunstgras voor potentiële kopers veel verzorgder en comfortabeler uit.
Maak gebruik van onze ervaring en onderscheidt u daarmee ten opzichte van anderen!