Vloerbedekking boot

De vochtbestendige eigenschappen van kunstgras en buitentapijt maken dat deze producten uitstekend geschikt zijn onder natte omstandigheden zoals op uw boot of sloep. Met de beschikbare kleuren krijgt het achterdek of de kajuit net een iets andere uitstraling.

 

             Tapijt op boot

Vloerbedekking boot

Buitentapijt of kunstgras toegepast als vloerbedekking boot heeft vele voordelen. Ten eerste is het bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor het lang in goede staat blijft. Daar komt bij dat onze buitentapijten UV gestabiliseerd zijn. Hierbij krijgt u garantie op loslaten van de vezels en is het extra sterk, zodat het jaren lang meegaat als tapijt voor boot! Het grote verschil met tapijt en een kaal dek zit in het comfort. Veel mensen lopen op blote voeten op hun schip. Zonder vloerbedekking boot kan het dek onder bepaalde omstandigheden erg heet worden, wat pijn kan doen aan de voetzolen. Een andere gevaarlijke situatie is een glad achterdek door regen. Veel mensen denken dat  vloerbedekking boot of buitentapijt boot moelijker te onderhouden is dan een kaal dek. Dit is echter niet het geval, want een tapijt voor boot is ook erg eenvoudig te reinigen. Tenslotte is buitentapijt boot op elke boot of sloep aan te brengen, omdat het makkelijk op maat te snijden is. Zo kunnen ook ronde vormen met tapijt voor boot afgedekt worden. 

Buitentapijt boot 

• Geschikt onder alle weersomstandigheden.
• Minder warm en glad achterdek.
• Makkelijk te reinigen.
• Makkelijk op maat te snijden, ook ronde vormen, rafelt niet.
• UV gestabiliseerd, garantie op loslaten vezel, sterk en dus meerdere jaren te gebruiken.

Populaire producten

Zowel het gekleurde kunstgras in o.a. ecru en blauw als het Wellness en Remix buitentapijt  in o.a. antraciet worden vaak als vloerbedekking boot toegepast. Natuurlijk kunt u ook veel wat fellere kleuren kiezen. Zo kunt u geheel naar eigen smaak vloerbedekking boot laten plaatsen. 

Bekijk hier het fotoalbum van eerdere leveringen waarbij wij ook het materiaal op maat ingesneden hebben. Zo krijgt u een beter beeld van kunstgras of buitentapijt toegepast als vloerkleed boot.