Luxe Buitenkleden Green Label – design 14

95.00

Kunststof vloerkleed Green Label is weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Daarnaast duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. In verschillende kleuren en standaardmaten leverbaar.

Wissen
SKU: green label design 14 Categorie:

Beschrijving

Luxe Buitenkleden Green Label – design 14

De luxe buitenkleden Green Label van Adcio zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. De PET flessen zijn zodanig gerecycled dat er een super fijne Polyester Vezel ontstaan (P.E.T) die geweven kan worden. Deze duurzame vezel is bijna niet te onderscheiden van een wollen vezel, maar heeft daarnaast wel zeer veel voordelen doordat het luxe gerecylede buitentapijt ook buitenhuis gebruikt kan worden. Het luxe buitenkleed kunt u het best vergelijken met vloerbedekking voor het interieur maar dan weerbestendig; het kan tegen alle weersomstandigheden! De Green Label kunststof vloerkleden zijn handgeweven in India. Doordat deze luxe buitenkleden handgeweven zijn is het karakter zeer uniek en is dus ieder buitentapijt uniek.

Weerbestendig, mileuvriendelijke buitentapijt

Door de polyester vezel zijn de luxe buitenkleden zeer geschikt voor buitenhuis gebruik. Het water stroomt langzaam door het kunststof buitentapijt heen. Daarnaast kan schoonmaken van dit mileuvriendlijke buitentapijt eenvoudig met behulp van water. Door de structuur is dit luxe gerecyclede buitentapijt ook zeer geschikt voor de badkamer of in de kinderkamer. Of wat dacht u van een picknick of op uw balkon? Een belangrijk kenmerk is dat het luxe buitenkleed gerecyclede buitentapijt resistent is tegen UV straling en het daardoor zeer geschikt is als buitentapijt.

Technische gegevens

  • Duurzaam.
  • Geschikt voor zowel binnenhuis als buitenhuis gebruik.
  • Mileuvriendelijk – helemaal gemaakt van gerecyclede PET flessen.
  • Geproduceed met FAIR-Trade principes.
  • Handgeweven in India.
  • Resistent tegen UV straling / zonlicht.

Extra informatie

Gewicht 3.5 kg
Afmetingen 90 x 150 cm
Kleur

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxe Buitenkleden Green Label – design 14” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *