Over Adcio

Met veel basiskennis van textiele vloerbedekking opgedaan bij de productie en verkoop van Van Besouw tapijt Is Adcio carpets in- and outdoor in 2008 gestart. De naam Adcio, spreek uit Adzio, is ontstaan door het samenvoegen van de voornaam van de oprichter Ad Rijnen en de beginletters van Carpets In en Outdoor

Aanvankelijk gestart als leverancier van vloerbedekking en karpetten aan de particuliere en zakelijke markt.

Wat men vaak niet weet is dat kunstgras ook een product is uit de tapijtindustrie. Met enkele machine aanpassingen kan een tapijt machine ook kunstgras produceren. Met deze achtergrond is de link naar de outdoor producten van Adcio dan ook snel gelegd.

Zowel voor het interieur als voor outdoor bieden wij als dat gewenst is een totaal concept aan. Van advies tot stoffering voor vloerbedekking tot de totale aanleg van kunstgras inclusief de onderbouw. Een team van specialisten staat voor u klaar.

Onze creativiteit blijkt uit de producten zoals de gras meubelen en gras poef die wij in eigen beheer hebben ontwikkeld.

In 2013 is er gezien de geconstateerde behoefte en het bestelgemak een webshop ingericht voor bestellen, betalen en leveren van kunstgras en outdoor lifestyle producten. Het opsturen van staaltjes naar potentiële klanten is vaak onderdeel van het verkoopproces.

Persoonlijk contact blijven wij erg belangrijk vinden. Vaak is dat zelfs noodzakelijk voor het juiste advies en de afstemming van bestellingen en leveringen.

Op verzoek komen wij zelfs vrijblijvend naar uw woon- of werkomgeving met onze uitgebreide product range voor interieur en outdoor. Wij hebben daarvoor speciaal een bus ingericht met alle kwaliteiten, kleuren en materialen uit ons leveringsprogramma. Met onze materialenkennis en een ander belangrijk hulpmiddel, onze meetlat, maken wij het advies compleet.

Wij maken het u zo een heel stuk makkelijker bij uw keuze en wij leveren door heel Nederland en België. Heeft u vragen voor ons? Neem dan contact op via de contact pagina.

Adcio carpets in- and outdoor
Brabantlaan 3
5133 CV RIEL

Showroom/magazijn (op afspraak) : Brabantlaan 3, 5133 CV RIEL

E-mail: info@adcio.nl

Telefoonnummer 06-23887633

Bankrekening Rabobank nr. NL56RABO0371.4972.13
KVK nr. 83657525

BTW NL0038.54.717B58

Buiten

DSC05370 webpagina 1283x1024 - Over Adcio

Binnen

Bonaparte Vintage HoC 173 201 1197x1024 - Over Adcio

Met onze webshop bestelt u eenvoudig uw favoriete product.

Surft u rustig door onze webshop om uw keuze te bepalen. Indien u dat wenst is het mogelijk om via het contactformulier verdere informatie of een staal  aan te vragen. Voor de verzending van het staaltje hebben wij dan wel uw adres nodig. Ook vernemen wij graag van u wat de toepassing is zodat wij correct kunnen adviseren en eventueel offreren.

Het gekleurde kunstgras en buitentapijt kunt u op maat bestellen: kies bij bestellen onder *Maat bij optie met het pijltje de gewenste maat. Het systeem rekent eenvoudig uw prijs inclusief bezorgkosten uit. Via IDEAL of Mister Cash (in België) kunt U rechtstreeks betalen.

Afwijkende maten zijn in overleg veelal mogelijk.

Andere artikelen zoals bijvoorbeeld de meubels en plantenbakken kunt u per stuk bestellen.

Uw bestelling wordt ingeval van een kleinere zending per Post-NL of GLS verzonden. Een grotere bestelling wordt met onze eigen bezorgdienst in overleg met U afgeleverd.

Maak nu kennis met onze originele producten. Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten neemt u dan vrijblijvend contact  met ons op via het contactformulier of bel 06-23887633. Wij verheugen ons om u verder te informeren naar de mogelijkheden.

Ruime keuze!