Over Adcio

Met veel basiskennis van textiele vloerbedekking opgedaan bij de productie en verkoop van Van Besouw tapijt Is Adcio carpets in- and outdoor in 2008 gestart. De naam Adcio, spreek uit Adzio, is ontstaan door het samenvoegen van de voornaam van de oprichter Ad Rijnen en de beginletters van Carpets In en Outdoor.  Na een periode van 13 jaar heeft Edwin de zaak overgenomen van Ad. Ook hij is een oud werknemer van Van Besouw tapijt. Daar heeft ook de eerste kennismaking plaats gevonden tussen Ad en Edwin.

Aanvankelijk gestart als leverancier van vloerbedekking en karpetten aan de particuliere en zakelijke markt. Maar al snel ook gericht op buitentapijt. Wat men vaak niet weet is dat kunstgras ook een product is uit de tapijtindustrie. Met enkele machine aanpassingen kan een binnen tapijt machine ook kunstgras produceren. Met deze achtergrond is de link naar de outdoor producten van Adcio dan ook snel gelegd. Praktisch alle buitentapijten van Adcio worden in Nederland geproduceerd.

Zowel voor het interieur als voor outdoor bieden wij als dat gewenst is een totaal concept aan. Van advies tot stoffering voor vloerbedekking, het maken van (buiten)kleden op maat met complete (rand)afwerking, tot de totale aanleg van kunstgras inclusief de onderbouw. Wij staan voor u klaar.

Onze kracht zit in kleinschaligheid en flexibiliteit. Meedenken met de klant en out of the box oplossingen zijn onze specialiteit. Die creativiteit blijkt oa uit de diverse maatwerkoplossingen die wij kunnen leveren voor zowel indoor, outdoor, voor particulieren zowel als ondernemingen. En uit de producten zoals de gras meubelen en gras poef die wij in eigen beheer hebben ontwikkeld.Er is al een samenwerking met verschillende architecten en interieurstylisten, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Vaak is dat zelfs noodzakelijk voor het juiste advies en de afstemming van bestellingen en leveringen.

Op verzoek komen wij zelfs vrijblijvend naar uw woon- of werkomgeving met onze uitgebreide product range voor interieur en outdoor. De Adcio bus is ingericht met alle kwaliteiten, kleuren en materialen uit ons leveringsprogramma. Met onze materialenkennis en een ander belangrijk hulpmiddel, onze meetlat, maken wij het advies compleet.

Wij leveren en leggen zelf door heel Nederland en België. Heeft u vragen voor ons? Neem dan contact op met Edwin via 06-23887633 of via de contact pagina.

Adcio carpets in- and outdoor

Edwin Brands
Brabantlaan 3
Edwin at work - Over Adcio5133 CV RIEL

Showroom/magazijn (op afspraak) : Brabantlaan 3 5133CV RIEL

E-mail: info@adcio.nl

Telefoonnummer 06-23887633

Bankrekening Rabobank nr. NL56RABO0371.4972.13
KVK nr. 83657525
BTW nr. NL003854717B58

Met onze webshop bestelt u eenvoudig uw favoriete product.

Surft u rustig door onze webshop om uw keuze te bepalen. Indien u dat wenst is het mogelijk om via het contactformulier verdere informatie of een staal  aan te vragen. Voor de verzending van het staaltje hebben wij dan wel uw adres nodig. Ook vernemen wij graag van u wat de toepassing is zodat wij correct kunnen adviseren en eventueel offreren.

Het gekleurde kunstgras en buitentapijt kunt u op maat bestellen: kies bij bestellen onder *Maat bij optie met het pijltje de gewenste maat. Het systeem rekent eenvoudig uw prijs inclusief bezorgkosten uit. Via IDEAL of Mister Cash (in België) kunt U rechtstreeks betalen.

Afwijkende maten zijn in overleg veelal mogelijk.

Andere artikelen zoals bijvoorbeeld de meubels en plantenbakken kunt u per stuk bestellen.

Uw bestelling wordt ingeval van een kleinere zending per Post-NL of GLS verzonden. Een grotere bestelling wordt met onze eigen bezorgdienst in overleg met U afgeleverd.

Maak nu kennis met onze originele producten. Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten neemt u dan vrijblijvend contact  met ons op via het contactformulier of bel 06-23887633. Wij verheugen ons om u verder te informeren naar de mogelijkheden.