Regenboogpad bij centraal museum Utrecht

Bij het Centraal Museum in Utrecht heeft Adcio, in het kader van het LHBT project van de Gemeente Utrecht, een regenboogpad van buitentapijt geleverd. Een regenboogpad (ook wel gaybrapad genoemd), is een gedeelte van de weg dat voorzien is van de kleuren van de regenboogvlag om daarmee aandacht te vragen voor diversiteit en acceptatie van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender mensen (lhbt’ers).

Regenboogpaden vind je al in diverse steden, maar dan geschilderd op de weg. Echter, door te kiezen voor een regenboogpad gemaakt van buitentapijt is het Centraal Museum niet alleen verzekerd van een zeer stevig en robuuste loper maar daardoor is deze ook makkelijk te verplaatsen en op te rollen (en dus te hergebruiken). Dit past dan ook uitstekend bij een organisatie die regelmatig wisselt van collectie en wissellende programma’s.

In tegenstelling tot wat vele misschien zullen verwachten, is het regenboogpad van buitentapijt aan één stuk geweven. Dit betekent dat de loper erg stevig is. Doordat het regenboogpad in één stuk is geproduceerd is er een vrije keuze in het aantal kleuren en breedte van de banen.

20180611 161841 - Regenboogpad bij centraal museum Utrecht

Regenboogpad met hoge korting

Wilt u zelf ook een regenboogpad? Adcio.nl biedt nu diverse maten en kleur combinaties aan. Let op: OP = OP.

Wilt u een buitentapijt met een kleur van het regenboogpad?

Een buitentapijt bestaande uit slechts 1 regenboog kleur is natuurlijk niet alleen voor evenementen, musea of beursstanden geschikt. Ook voor op uw balkon of kinderkamer kan dit erg leuk zijn! Bekijk snel ons assortiment buitentapijt voor de kleuren die er beschikbaar zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit project of als u zelf interesse heeft in een loper in regenboog stijl!