Tuinhaard steel edition compact 80/40 met dakdoorvoer elementen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.399,00

Tuinhaard van verzinkt staal.

Afmeting 80x180x40


Eenvoudig zelf op te bouwen.
Diverse extra hulpstukken leverbaar.

Tuinhaard met rookkanaal

 

Robuust verzinkt staal. Ook tegen meerprijs leverbaar in corten-staal of RVS. Hier afgebeeld is de variant van verzinkt staal met diverse elementen voor rookkanaal met dakdoorvoer. Deze elementen zijn ook optioneel bestelbaar. Wordt geleverd als zelfbouwpakket.

Het hier afgebeelde rookkanaal bestaat uit een extra pijpmet diameter van 25 cm en lengte van 100 cm, een dakplaat, een trekkap met vonkengaas en een verstelbare daksteun.

Voor andere vormen van dakdoorvoer zijn er diverse hulpstukken te bestellen. Informeert u naar de mogelijkheden.

De haard is in principe aan twee kanten open maar er worden standaard 4 windvangplaten bijgeleverd die indien gewenst aan voor of achterkant eenvoudig in een flens te schuiven zijn zodat de haard aan een kant dicht is. Of eventueel half dicht kan ook.

Verder zijn er nog diverse accessoirs bij te bestellen:

  • makkelijk te verwisselen vonkenscherm incl. ophangbeugel en magneetsluiting tegen het wegspatten van vonken. Tevens reguleert dit scherm de luchtstroom waardoor het vuur rustiger brand zonder hinderlijke rook. Meerprijs € 99,=
  • makkelijk te verwisselen windscherm incl. ophangbeugel en magneetsluiting. O.a. voor het veilig afsluiten van het stookgedeelte als het vuur nog ligt na te smeulen en u naar bed wilt. Meerprijs € 95,= 

Geschikt voor het stoken op hout. Voor gas en bio-ethanol zijn extra onderdelen nodig.