van Besouw tapijt - Van Besouw Tapijt
van Besouw tapijt overig

Van Besouw Tapijt

Adcio is een trotse leverancier van het prachtige Van Besouw tapijt. U kunt kiezen voor tapijten uit de huidige collectie of voor een unieke kans restpartijen tapijt zowel van de rol of als coupon.

Regelmatig wisselende collectie
Bij een vernieuwend bedrijf als Van Besouw Tapijt wisselt de collectie regelmatig. Ontwikkelingen staan niet stil. Trends volgen elkaar snel op en Van Besouw probeert daar een vooraanstaande rol in te spelen zowel voor wat betreft materiaalkeus, structuur als ook kleuren. Adcio is de specialist in Van Besouw tapijt met een zeer groot assortiment!

De keerzijde van deze voortrekkers rol is dat er restvoorraden tapijt ontstaan van uitlopende kwaliteiten en kleuren. Bij Adcio heeft u de unieke mogelijkheid om restvoorraden Van Besouw tapijt te kopen. Er zijn altijd wel restant coupons tapijt in katoen en wol maar ook in andere materialen zoals linnen en polyamide. Er zijn grotere partijen voor kamerbreed maar ook kleinere coupons voor een mooi vloerkleed op maat.

Dit met kortingen van ruim 50 tot wel 70% op de winkeladviesprijs!

Van Besouw tapijt prikkelt de zintuigen

Met Van Besouw tapijt creëer je een specifieke unieke sfeer en eigen stijl. De unieke materialen, bijzondere structuren en toonaangevende kleuren prikkelen de zintuigen en geven de ruimte een karakteristieke look and feel!

Het lukt het design team van Van Besouw steeds weer om met unieke materialen te komen. De in het oog springende kleuren en de mooie structuren zorgen voor eindeloze combinaties in tapijt. Door de diversiteit in keuzes is er voor iedere klant wat wils en is het tapijt in verschillende interieurs toepasbaar. Steeds wordt gezocht naar een unieke combinatie, zodat u tevreden bent en het tapijt naadloos aansluit bij uw huis en interieur. Wij variëren net zo lang totdat u tevreden bent over het resultaat.

Meedenken in design

Van Besouw tapijt wil niet alleen tapijt produceren en leveren, maar ook voorop lopen met nieuwe ideeën en combinaties. Volgens het designteam van Van Besouw, moet een huis of werkplek inspirerend en verrassend zijn. Het tapijt kan daar een belangrijke bijdrage in leveren. Het designteam van Van Besouw geeft geen variatie op het bestaande, maar komt met verfrissende nieuwe tapijten. Steeds is het streven om verschillende materialen op een nieuwe manier toe te passen en te combineren met kleuren. Zo ontstaan eerlijke, basic ontwerpen waarbij materialen, hoe exclusief ze ook zijn, prachtig eenvoudig worden gecombineerd.

Tapijt moet inspireren

Van Besouw tapijt streeft ernaar om bijzondere structuren, prachtige materialen en unieke kleuren te combineren. De kleuren in de tapijten zijn zowel eigentijds als origineel te noemen, maar soms wordt er ook gekozen voor tijdloze basistinten. Met van Besouw tapijt kan een architect, dealer of klant zich onderscheiden. Van Besouw tapijt is de basis om de klant te inspireren en te betoveren. Creatieve talenten experimenteren graag met unieke producten en creëren daarmee mooie tapijten. Dat is de kracht van Van Besouw!

Van Besouw vloerkleden

Voor vloerkleden is er een keuze uit diverse randafwerkingen. O.a. blind omzoomd, band van linnen of katoen of eenvoudig gefestonneerd. De lusjes pool van katoen is ook leverbaar als volume karpet. Wij verlijmen bij karpetten eventueel ook vast antislipvlies. Bekijk hier de mogelijkheden voor vloerkleden.