Vloerbedekking voor boot

De vochtbestendige eigenschappen van gekleurd kunstgras en buitentapijt maken dat deze producten uitstekend geschikt zijn onder natte omstandigheden zoals op uw boot of sloep. Met de beschikbare kleuren krijgt het achterdek of de kajuit net een iets andere uitstraling.

Teak - Vloerbedekking voor boot

Buitentapijt of gekleurd kunstgras toegepast als boot tapijt heeft vele voordelen. Ten eerste is het bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor het lang in goede staat blijft. Daar komt bij dat onze buitentapijten UV gestabiliseerd zijn. Hierbij krijgt u garantie op loslaten van de vezels en is het extra sterk, zodat het jaren lang meegaat als tapijt voor uw boot! Het grote verschil met tapijt en een kaal dek zit in het comfort. Veel mensen lopen op blote voeten op hun schip. Zonder vloerbedekking kan het dek onder bepaalde omstandigheden erg heet worden, wat pijn kan doen aan de voetzolen. Een andere gevaarlijke situatie is een glad achterdek door regen. Veel mensen denken dat vloerbedekking of buitentapijt voor op uw boot moeilijker te onderhouden is dan een kaal dek. Dit is echter niet het geval, want het boot tapijt is ook erg eenvoudig te reinigen. Tenslotte is buitentapijt op elke boot of sloep aan te brengen, omdat het makkelijk op maat te snijden is. Zo kunnen ook ronde vormen met boot tapijt afgedekt worden.

Tapijt voor op de boot

• Geschikt onder alle weersomstandigheden
• Minder warm en glad achterdek
• Makkelijk te reinigen
• Makkelijk op maat te snijden, ook ronde vormen, rafelt niet
• UV gestabiliseerd, garantie op loslaten vezel, sterk en dus meerdere jaren te gebruiken

Populaire producten

Zowel het gekleurde kunstgras, als het Wellness en Remix buitentapijt  in o.a. antraciet worden vaak als boot tapijt toegepast. Daarnaast wordt ook het buitentapijt type Teak veelvuldig toegepast op het dek van een boot. Natuurlijk kunt u ook veel wat fellere kleuren kiezen. Zo kunt u geheel naar eigen smaak vloerbedekking op uw boot laten plaatsen.