Vloerkleden

MAATWERK - Vloerkleden

Stap 1. Kies tapijt

Wilt u een vloerkleed helemaal naar uw wens laten maken? Kies dan eerst voor de tapijt soort. Bij Adcio.nl hebben we een ruim assortiment Van Besouw en Desso Bonaparte. Het type of merk dat geschikt is voor u, hangt helemaal van de toepassing af.

Desso Bonaparte resulteert in een moderne vintage vloerkleed. Van Besouw is kwaltatief zeer hoog en u heeft gegarandeerd jarenlang plezier van uw vloerkleed.

Bent u op zoek naar een vloerkleed voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer? Kies dan voor een van onze types badkamer tapijt.

Stap 2. Kies voor de randafwerking

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het type tapijt en de maat dan is de randafwerking aan de beurt. Er zijn diverse soorten randafwerkingen beschikbaar. Verschillend in prijsklasse en in uitstraling. De randafwerking kan uw vloerkleed een stoer, klassiek of neutraal karakter geven. Erg belangrijk dus voor de totale look van uw vloerkleed!

We onderscheiden o.a. de volgende randafwerkingen voor vloerkleden. Neem voor meer informatie contact met ons op:

  • Blind omzoomd, met katoenen band, sterk en mooi strak. Band is slechts ongeveer 3 mm in het zicht.
  • Met band van linnen. Keuze uit zichtbreedte van 3 tm 7 cm.
  • Met band van katoen. keuze uit zichtbreedte van 3 tm 7 cm.
  • Nubuck of leren band. Is wel duurder maar geeft mooie combinaties met bijvoorbeeld een leren bank.

Volume karpet

De meeste types tapijt kunnen ook uitgevoerd worden als volume karpet. Bij een volume karpet wordt de rand van het tapijt omgeslagen en verlijmd.  Hierdoor wordt de rand dikker dan het tapijt buiten de rand. Door dit op te vullen met een hoogwaardige antislip ondertapijt wordt het vloerkleed overal even hoog en ontstaat er een volumineus geheel. Comfortabel en met meer body. Een volume karpet geeft ook een betere akoestiek door het geluiddempend effect. Met name hoogpolig tapijt en tapijt van gesneden pool zijn geschikt om een volume karpet van te maken.

button neem contact met ons op voor de mogelijkheden - Vloerkleden

Besouw 4404 kleur 025 Band van linnen 5 cm zicht
van Besouw foto s 028 300x186 - Vloerkleden
Besouw 3802 kleur 225 Band van katoen 5cm zicht
van Besouw foto s 017 300x179 - Vloerkleden
Besouw 3801 kleur 002 Kleurend blind omzoomd
van Besouw foto s 014 300x194 - Vloerkleden