Oosterse tapijten

Kleurrijk tapijt met een oosters tintje! Zowel klassieke als moderne dessins.

Machinaal geweven viscose garens. Viscose is een kunstvezel gebaseerd op natuurlijke materialen, zoals katoen of cellulose. Het materiaal is erg zacht en mooi glanzend, waardoor het eenzelfde uitstraling heeft als zijde. Geeft de vloerkleden een prachtige glans.

Gewicht 800 gram/m2. Laag polig.

Door verzending rechtstreeks vanaf fabriek zeker meer dan 40% goedkoper dan elders.

Uiterst betaalbaar!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Oosterse tapijten

Wilt u Oosterse sferen bij u in huis halen? Kies dan een prachtig Oosters tapijt van natuurlijke materialen. In ons assortiment vindt u diverse kleurrijke Oosterse vloerkleden die uw interieur meteen voorzien van een Oosters tintje. Al onze Oosterse tapijten worden gemaakt van natuurlijke stoffen, voelen heerlijk zacht aan en hebben een glanzende uitstraling. Met rode, blauwe of zwarte accenten; voor iedereen is er wel een Oosters tapijt dat past bij de stijl.

Oosters tapijt reinigen

Heeft u thuis zo’n mooi Oosters tapijt liggen, dan is het heel belangrijk dat u deze ook goed verzorgd. Regelmatig stofzuigen met een gemiddelde zuigkracht zorgt ervoor dat het vuil op en in het tapijt verwijderd worden. Vlekken dienen meteen behandeld te worden door een doek met lauwwarm water en een beetje azijn of groene zeep. Gebruik voor uw natuurlijke Oosterse tapijt zeker geen chemische reinigingsmiddelen. Wanneer u er zelf niet in slaagt om de vlek te verwijderen, schakel dan de hulp van een professional in.

Om slijtage aan uw mooie Oosterse tapijt te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw vloerkleed op z’n plek blijft liggen, kunt u er ook voor kiezen om een antislipvlies door ons te laten vastlijmen aan uw Oosterse tapijt. Door af en toe de positie van uw vloerkleed te draaien, zorgt u ervoor dat uw tapijt gelijkmatig gebruikt wordt en dus niet meer slijtage oploopt aan een bepaalde kant. Heeft u even genoeg van uw vloerkleed of gaat u verhuizen? Rol of vouw het tapijt dan voorzicht op en bewaar deze op een droge plaats.

Betaalbare Oosterse vloerkleden

Lijkt het u ook wel wat om in Oosterse sferen te komen met zo’n mooi tapijt? Bekijk dan nu ons volledige assortiment laagpolige Oosterse vloerkleden. Wij verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek en daardoor bespaart u bij ons tot wel 40% op de prijs. Waar wacht u nog op?