Diverse woonaccessoires bij Adcio.nl

Woonaccessoires koop je bij Adcio. Van gebreide kussens, gebreide plaids en gebreide poefs tot aan siergras. Om van je huis echt je thuis te maken zijn woonaccessoires onmisbaar. Een gebreid kussentje op de bank of een heerlijke gebreide plaid om lekker onder te kruipen. 


Met de woonaccessoires van Adcio kun je oneindig variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gebreide poef als bijzettafeltje of een bank vol met verschillende gebreide kussens?


Ook groen is enorm belangrijk in huis. Heb je niet zo'n groene vingers, denk dan eens aan kunst siergras als woonaccessoires in huis. Net zo mooi maar wel zo makkelijk!

Woonaccessoires voor iedereen

Gebreide poefs, gebreide plaids, gebreide kussens en siergras voor in elk interieur. Mix en match verschillende kleuren of kies juist voor een lijn om eenheid te creeren.

Woonaccessoires maken van een ruimte je personlijke ruimte. Speel met woonaccessoires en gebruik ze eens op een andere manier. Wat dacht je van een gebreide poef als bijzettafeltje? Of heerlijk wat gebreide kussens op je bed uitleggen met aan het uiteinde van je bed een gebreid plaid. Maak een fijn plekje met veel groen door middel van het siergras. Of zet een gebreide poef in de slaapkamer als nachtkastje.

Woonaccessoires bieden eindeloze mogelijkheden en al helemaal met de combinaties van woonaccessoires van Adcio!