tapijtfinal - Tapijt

Tapijt

Tapijt zorgt voor een huiselijke een warme sfeer. Er zijn diverse types en kwaliteiten vloerbedekking beschikbaar. Bij Adcio kunt u tapijt helemaal naar uw wens bestellen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte of een staaltje aanvragen. Actie tevreden klant noemen wij dat. Door alleen echte kwaliteit merken te voeren weten wij ook zeker dat u jarenlang plezier van uw tapijt gaat hebben!

Tapijt wordt vaak gelegd in de slaapkamer of hal. Het grote voordeel van tapijt als vloerbedekking, is dat het voor veel warmte zorgt. Daarnaast is het lekker zacht aan de voetjes. Bij Adcio heeft een ruime keuze. Kiest u voor Van Besouw, wat kwalitatief zeer hoogstaand is, of liever voor de vintage look van Desso Bonaparte?

Badkamer tapijt

De laatste jaren zien wij steeds vaker de trend om tapijt in de badkamer of in vochtige ruimtes te leggen. Voordeel van badkamertapijt is dat het erg comfortabel aan de voeten is en een extreme anti-slip heeft. Het droogt snel en rot niet. Ideaal voor vochtige ruimtes, maar daarnaast ook geschikt voor kelders of uw buitenruimte. Er zijn ook kleden (op maat) van te maken door af te werken met een mooi rand of te festonneren.

Wat u ook kiest, Adcio staat garant voor hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen wij ook het leggen van het tapijt verzorgen.