tapijtfinal - Tapijt

Tapijt

Tapijt zorgt voor een huiselijke een warme sfeer. Er zijn diverse types en kwaliteiten vloerbedekking beschikbaar. Bij Adcio kunt u tapijt helemaal naar uw wens bestellen: tapijt op maat dus! Soms van de rol maar ook als losse coupon. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte of een staaltje aanvragen. Actie tevreden klant noemen wij dat. Ons assortiment is misschien niet heel breed, toch is er voor ieder wat wils. Door alleen echte kwaliteit merken te voeren weten wij ook zeker dat u jarenlang plezier van uw tapijt gaat hebben!

Vloerbedekking 

Vloerbedekking wordt vaak gelegd in de slaapkamer of hal. Het grote voordeel van vloerbedekking is dat het voor veel warmte zorgt. Daarnaast is het lekker zacht aan de voetjes. Bij Adcio heeft een ruime keuze. Kiest u voor Van Besouw wat kwalitatief zeer hoogstaand is of kiest u liever voor de vintage look van Desso Bonaparte? Wat u ook kiest, Adcio staat garant voor hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen wij ook het leggen van het tapijt verzorgen. Zelfs als dit een trap is!

Badkamer tapijt

De laatste jaren zien wij steeds vaker de trend om tapijt ook in de badkamer of in vochtige ruimtes te leggen.  Badkamers, kelders en ruimtes met slecht geïsoleerde vloeren, worden vaak vochtig. Als daar ter verfraaiing normale vloerbedekking wordt gelegd onstaan er kringen en ook kan het tapijt gaan rotten. Wij hebben daarom badkamer tapijt in ons assortiment opgenomen. Ideaal voor vochtige ruimtes maar daarnaast ook geschikt voor kelders of uw buitenruimte.